apk zonder afspraak

Apk-keuring zonder afspraak

Bezoek APK Station Nijmegen B.V. voor een apk-keuring zonder afspraak. Wij begrijpen het belang van flexibiliteit in uw drukke schema en bieden daarom de mogelijkheid om uw auto te laten keuren wanneer het u het beste uitkomt. Verloopt de apk van uw auto binnen twee maanden? Onze gediplomeerde apk-keurmeesters beoordelen de staat van uw auto volgens de RDW-voorschriften.

Een snelle, professionele en voordelige apk-keuring zonder afspraak vooraf

Wij zijn een neutraal apk-station waar u terecht kunt voor een apk-keuring zonder afspraak van tevoren. Bij ons onafhankelijke station bent u er zeker van dat uw auto alleen wordt afgekeurd als de apk vraagt om de afkeuring van de auto. Dit lijkt logisch, maar in de praktijk blijkt dat veel autogarages onder het mom van apk meer onderhoudsproducten verkopen dan de apk voorschrijft. Hierdoor zijn de jaarlijkse autokosten veel hoger dan nodig.

“Wij keuren geheel neutraal en zijn er niet op uit
om reparaties te verrichten!”

Drie zekerheden garanderen u dat ons apk-station geen enkel voordeel heeft bij het afkeuren van uw auto en waardoor u nooit meer dan noodzakelijk betaalt voor een nieuwe goedkeuring:

Wij voeren enkel de apk-keuring met of zonder afspraak van tevoren uit en verdienen verder niet aan reparaties of onderdelen verkoop. Mocht uw auto worden afgekeurd, dan is de herkeuring gratis binnen acht dagen, waardoor we wel meer werk maar niet meer inkomsten hebben. Ook op afkeuringen laten we ons steekproefsgewijs controleren door de RDW, waardoor een onterechte afkeur tot een intrekking van de APK-vergunning kan leiden.

Voorkom belangenverstrengeling en extra kosten bij uw apk-keuring

Iedereen kent de verhalen wel waarbij garages soms ten onrechte reparaties in rekening brengen voor een apk-keuring met of zonder afspraak van tevoren. Misschien heeft u zelf een vergelijkbare ervaring gehad. Hoe dan ook, de belangenverstrengeling kan een ongemakkelijk gevoel geven en onnodige extra kosten met zich meebrengen. Uit een steekproef van de ANWB blijkt zelfs dat 25 procent van de autobezitters door de garage wordt misleid bij een apk.

De oplossing is simpel: kies voor een onafhankelijke keuring

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing. Laat uw apk-keuring uitvoeren door ons onafhankelijke apk-keuringsstation, eenvoudig zonder afspraak. Ons RDW-erkende onafhankelijke keuringsstation voert geen reparaties uit en verkoopt geen onderdelen. Er is dus geen ander belang dan het toepassen van de wettelijke apk-eisen op uw auto. Een RDW-erkende apk-keuring duurt slechts 30 minuten en wordt gedaan terwijl u wacht. Kom langs zonder afspraak en geniet in de tussentijd van een kop koffie terwijl onze keurmeesters de apk-keuring uitvoeren.